UVJETI KORIŠTENJA USLUGA I PROIZVODA ONLINE TRGOVINE MESNICE DON VITO

Odgovorni smo za zaštitu svakog klijenta te pružanje najbolje moguće usluge. Sljedeće smjernice su postavljene kako bi bili sigurni da je naša namjera ispunjena.

Mesnica Don Vito ( “Online trgovina”, “Web shop”, “peceno-meso.com”) se obvezuje da će pružiti usluge naručitelju, pod sljedećim “pravilima”, također poznatim kao Uvjetima korištenja. Samim time u ovim Uvjetima korištenja, korištenje “nas”, “mi”, “naš”, “naši” će predstavljati referencu na peceno-meso.com, korištenje “vi”, “Vaš”, “oni”, “njih “odnosi se na kupca  proizvoda online trgovine peceno-meso.com.

Korištenje usluga I proizvoda online trgovine peceno-meso.com predstavlja i prihvaćanje sporazuma (Uvjeta korištenja). Svi kupci, proizvodi i usluge online trgovine peceno-meso.com su predmet ovog ugovora i njegovih uvjeta ovdje navedenih. Ta pravila mogu se mijenjati s vremena na vrijeme po vlastitom nahođenju online trgovine peceno-meso.com.

Mi nismo odgovorni za bilo kakve zahtjeve koji proizlaze iz korištenja naših proizvoda.

Kontakt i osnovni podaci:

Morate nam dostaviti, i to redovito održavati, ispravan kontakt za informacije. To se posebno odnosi na kontakt email adresu. Održavanje točne i ažurne informacije za kontakt s nama je nužno. Mi nismo odgovorni za bilo kakve pritužbe, štete i naknade netočne ili neupotrebljive e-mail adrese za kontakt. Davanje lažnih informacija za kontakt bilo koje vrste može rezultirati prekidom korištenja Vašeg korisničkog računa u online trgovini peceno-meso.com.

Aktivacija korisničkog računa:

Aktivacije korisničkog računa online trgovine je automatska pri unosu narudžbe od strane kupca. Pri unosu narudžbe potrebno je unjeti ispravno sve tražene podatke kako bi Vaš korisnički račun bio automatski kreiran i aktivran od strane sistema online trgovine. Korisnički račun mogu otvoriti pravne osobe i/ili fizičke osobe, pod uvjetom da je fizička osoba punoljetna, starija od 18 godina. Pravne osobe dužne su navesti svoj OIB radi izdavanja zakonski pravovaljanog R-1 računa.

Naplata i plaćanje:

Po izvršenoj narudžbi proizvoda online trgovine peceno-meso.com , na e-mail adresu navedenu u online narudžbi bit će dostavljena ponuda. Opcija ponude je 3 dana obzirom da se radi o mesnim proizvodima.

Na osnovu zaprimljene ponude plaćanje možete izvršiti putem bankovne transakcije na u ponudi navedeni IBAN online trgovine u vlasništvu obrta Mesnice Don Vito ili putem pouzeća u gotovini pri preuzimanju naručenih proizvoda na Vašoj adresi navedenoj u online narudžbi (adresa za isporuku).

Obzirom da su proizvodi online trgovine peceno-meso.com proizvodi svježeg mesa, pečenog mesa I suhomesnatih proizvoda, online trgovina peceno-meso.com nemože jamčiti isporuku porizvoda u 100% točnoj naručenoj količini (dkg, kg), obzirom na specifičnost proizvoda pri isporuci moguća su odstupanja u količini do 20% o čemu će kupac predhodno biti obaviješten putem e-mail poruke ili telefona od strane djelatnika online trgovine peceno-meso.com.

Garancija povrata novca:

Svi kupci online trgovine peceno-meso.com imaju pravo povrata novca u slučaju greške u dostavi proizvoda I/ili nezadovoljstva kvalitetom isporučenih proizvoda.

Povrat novca:

Po ispunjenju uvjeta za povrat novca, povrat će biti izvršen u roku do 7 (sedam) dana od dana primitka zahtjeva za povrat. U slučaju plaćanja gotovinom povrat novca bit će izvršen povratom plaćenog iznosa u gotovini. U slučaju plaćanja na transakcijski račun prodavača Mesnice Don Vito, uplaćeni iznos bit će uplaćen na račun uplatitelja. Za povrat novca potrebno je dostaviti zahtjev u pisanoj formi na e-mail adresu Prodaja(at)mesnica-donvito.com priu čemu je obavezno navesti sljedeće podatke:

  1. Ime I prezime kupca
  2. Kontak e-mail adresa kupca
  3. Broj ponude online trgovine peceno-meso.com
  4. Razlog zahtjeva zua povrat novca

Otkazivanje:

Sva otkazivanja moraju biti poslana putem e-mail poruke u kojoj je potrebno navesti broj ponude online trgovine peceno-meso.com na email adresu prodaja(at)peceno-meso.com. Zahtjev za otkazivanje narudžbe potrebno je poslati 48 h (četrdestosam sati) prije dogovorene dostave.

Zlouporaba usluge:

U slučaju bilo kakvih pokušaja zloporabe online trgovine peceno-meso.com od strane vlasnika korisničkog računa (kupca), korisnički račun će biti suspendiran čime će korištenje usluge online trgovine biti onemogućeno.

Sigurnost:

Vi ste odgovorni za bilo kakvu zlouporabu Vašeg korisničkog računa, čak i ako je neprimjerena djelatnost bila počinjena od strane prijatelja, člana obitelji, gosta ili djelatnika. Stoga, morate poduzeti korake kako bi se osigurali od neovlaštenih pristupa Vašem korisničkom računu.

Vaši podaci na korisničkom računu online trgovine peceno-meso.com osigurani su enkripcijom prijenosa podataka (SSL certifikat) te redovitim dostupnim sigurnosnim održavanje cjelokupnog sustava.

Modifikacije:

Ovi uvjeti mogu biti izmijenjeni u bilo koje vrijeme uz obavijest. Svi korisnici su uvijek i primaoci najnovijih uvjeta objavljenih ovdje cijelo vrijeme. Odgovornost je krajnjeg korisnika da mora biti svjestan najnovijih uvjeta pružanja usluge i ostalih pravila u svakom trenutku. Naša je odgovornost osigurati takva pravila da budu spremna i u čitljivom obliku. Mi ćemo, kada je to moguće, odabrati da obavijestimo klijente o novostima ili promjenama u našim uključujući, ali ne ograničavajući se na, e-mail i web stranice peceno-meso.com.

Zadržavamo pravo izmjena, mijenjanja ili modifikacija ovih Uvjeta korištenja i naših drugih pravila i sporazuma u bilo koje vrijeme i na bilo koji način. Obavijest o bilo reviziji, izmjeni i dopuni, odnosno izmjeni bit će objavljena u skladu s tim pravilima.

Zagreb, 01.03.2018.