IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Poštujemo vašu privatnost i temeljimo internetsku stranicu na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka na internetskim stranicama www.peceno-meso.com (u nastavku: internetska stranica). Korištenjem ove internetske stranice suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže, internetska stranica. na ovom web-mjestu može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetske stranice www.peceno-meso.com moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime i adresa e-pošte. Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani. Internetska stranica prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica. Internetska stranica prikuplja podatke o korisniku i izvan ovog web-mjesta, na temelju obrazaca upitnika uz suglasnost korisnika i u svrhe navedene u tim obrascima. Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznala na osnovi pružanja usluga korisnicima, www.peceno-meso.com obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja web stranica i pružanja željenih usluga te kako bi vam pružila informacije o proizvodima ili uslugama koje možete koristiti. www.peceno-meso.com može koristiti navedene podatke kako bi vam pružila učinkovitiju korisničku uslugu, olakšala korištenje web stranica uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima. www.peceno-meso.com ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, www.peceno-meso.com može dijeliti podatke s izvršiteljima obrade za određene svrhe: izradu statističke analize, omogućivanje korisničke potpore, organizaciju dostave ili slične potrebe. Ovime vas informiramo da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama, kako kod www.peceno-meso.com kao voditelja obrade osobnih podataka, tako i kod izvršitelja obrade.

Sigurnost vaših osobnih podataka
Internetska stranica www.peceno-meso.com štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Uvjeti i izmjene
Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave. www.peceno-meso.com zadržava pravo izmjene ove Izjave u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje www.peceno-meso.com na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt
Rado ćemo primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: prodaja(at)peceno-meso.com
Mesnica Don Vito